ÇEDES PROJESİ EVRAKLARI

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA OKULLARDA KURS AÇACAK KADROLU ÖĞRETMENLERİN KURS AÇILIŞI ÖNCESİ DİKKAT EDECEĞİ KONULAR VE HAZIRLAMASI GEREKEN EVRAKLAR AŞAĞIYA ÇIKARILMIŞTIR.

07.04.2023 2790

1- ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU YAPIN

Kursu verecek öğretmen en az 10 gün öncesinden  e-yaygın sistemi üzerinden öğretmenlik başvurusu yapmalıdır.

(Her eğitim öğretim yılında sadece ilk kurs açılışı öncesinde yapılacaktır.)

BAŞVURU İŞLEM BASAMAKLARININ VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başvuru sırasında aşağıdaki noktalara dikkat ediniz;

*Başvuru sırasında "Mesleki Kurs Bitirme Belgeleri" ve "İş Deneyimi Bilgileri" ekranlarına bilgi ve belge girmenize gerek yoktur.

*Değerler Kulübü görevli öğretmeni olduğunuza dair okul tarafından düzenlenen evrakı "diğer belgeler" ekranındaki "diğer belgeler"kısmına yükleyiniz.

* Kurum Kurs Seçimi ekranında aşağıdaki iki kursu da seçiniz;

-Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum

-Değerlerime Sahip Çıkıyorum

* "Başvuruyu Tamamlayın" ekranındaki "görev talebi" kısmında "meb personeli" seçiniz.

2- KURS BAŞVURU FORMUNU DOLDURUN

Kurs Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ (okullar tarafından DYS üzerinden halk eğitime gönderildikten sonra öğretmen kurs açılışına gelirken yanında getirecek)

3- KURS DEFTERİNİ HAZIRLAYIN

Kurs Defterini indirmek için tıklayın  (Öğretmen halk eğitime kurs açılışına gelirken çıktısını yanında getirmelidir)

4- HALK EĞİTİM MERKEZİNE GELİN ( 11.00-12.00 VEYA 15.00-16.00 SAATLERİ ARASI)

Okulunuz dys üzerinden başvuru formunu bize gönderdikten sonra 11.00-12.00 veya 15.00-16.00 saatleri arasında halk eğitimi merkezine gelerek kurs işlemlerinizi tamamlayınız. (Sadece belirtilen saat aralığında geliniz.)