AİLE OKULU PROJESİ EVRAKLARI

İlçemizdeki okullarda görev yapan ve "Aile Okulu Eğitici Eğitimi" sertifikasına sahip öğretmenlerin okullarındaki velilere yönelik düzenleyebilecekleri "Aile Okulu Veli Eğitimi" için gerekli bilgi ve belgeler aşağıdadır.

.

27.05.2022 13924

1- Dikkat Edilecek Hususlar İçin TIKLAYINIZ

2- Kurs Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ (okullar tarafından DYS üzerinden halk eğitime gönderildikten sonra öğretmen kurs açılışına gelirken yanında getirecek)

3- Kurs Defteri (Öğretmen halk eğitime kurs açılışına gelirken çıktısını yanında getirmelidir)

4- Örnek Kurs Planı (Kurs defterini doldururken öğretmene rehberlik edebilir)

5- Slaylar (Veli eğitimi sırasında öğretmen kullanabilir)

6- Kursu verecek öğretmen en az 10 gün öncesinden  e-yaygın sistemi üzerinden öğretmenlik başvurusu yapmalıdır.

BAŞVURU İŞLEM BASAMAKLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Başvuru sırasında aşağıdaki noktalara dikkat ediniz;

**Başvuru sırasında "Mesleki Kurs Bitirme Belgeleri" ve "İş Deneyimi Bilgileri" ekranlarına bilgi ve belge girmenize gerek yoktur.

**Aile okulu eğitici eğitimi sertfikanızı "diğer belgeler" ekranındaki "diğer belgeler"kısmına yükleyiniz.

**"Başvuruyu Tamamlayın" ekranındaki "görev talebi" kısmında "meb personeli" seçiniz.

7-"Aile Okulu" Sertifikanızı E-devletten Nasıl İndirebilirsiniz Görmek İçin TIKLAYINIZ

.